domingo, 11 de septiembre de 2022

Fent el més difícil


 Ja ens hem tornat a incorporar inequivocament a la circulació betetera de una nova temporada.
Ja toca tornar a treure´ns de sobre la mandra , i toca tornar a il.lusionarse amb nous projectes i toca tornar a fer que poguin confluir diferents punts de vista, formes de gaudir la bicicleta, horaris, capacitats...
¡¡ I aixó es el més dificil i ho estem tornant a posar en marxa !!
Ben segur que no será així totes les setmanes pero si que es segur que aquest será sempre l´esperít del BARRIGUISME, de cap altre manera tindria sentit aquesta "cofradia festivo/esportiva".
Aquest dissabte reprenem la idea del cap de setmana pasat i ens conjurém a les 8 a la Clinica del Carme per fer una ruteta "ni massa ni massa poc" i fer una visita al convalescent "Arma secreta".
A la crida assisteixen Paco "Vasbien?", "Manolakis", "Chiqui", "Mcqueen", "Chordón", "Fly", "Mister T", "Michelrider" i "Karlmarx".
Com tantes altres vegades, m´erigeixo com a "Jefecillo" amb el vist i plau de la concurrencia ( jejeje )  disposat a fer de "Boya" , sense tensar massa la corda ni en un sentit ni amb un altre.
Aixo nomes es pos.sible si el personal es assenyat i confia amb qui pren el timó i per aixó em toca donar les gracias a tots per deixar-se conduir.
D´aquesta manera, assumint la responsabilitat de donar encaix a tots, començem la ruta pujant per el "Sacrificio de Abraham" i així estirem cames i fem pujar les pulsacións.




Després d´una pujada be una baixada i ara toca donar-los el gust als més descenders , així que a "Las abejas" ¡ peró només la primera part !!


Ara remontém per La Cartoixa fins a la carretera que descendim fins "la corba de la paella" per enllaçar amb un nou descens, aquest cop "El Flow de Tiana" ( conegut per nosaltres com la baixada de la Font del Alba, variant esquerra )



Acabat del descens ens dirigim cap a l´ermita de L´Alegria per entrar a "La Toscana" per la seva porta d´accés





El "Camí de cavalls" es sempre lloc de pas obligat i gaudit per tots nosaltres...





I continuém a tot gas cap el Rocar i els seus divertits corriolets...



Ja les forces van "justejant" pero ens animem a fer un altre ascens que tanca un "bucle" i ens permetrá baixar cap al vessant d´Alella.



Ara ¡¡ Sorpresa !!
"Michelrider" ens parla de una baixada que va trobar per aqui en el TRAILFORKS i que ningú de nosaltres coneix ( ni tan sols Gerardo ... ) i ja sabém com som..." la curiosidad mató al gato"
-Tranquilos , que es azul y tiene mucho flow.... ens anima "Michelrider"
¡¡ De cap a la COMA FOSCA DOWN !!

¡¡ OBRINT VIA.... !!

Els "Masters" van al darrere...

Sempre sonrient...

Els altres fem el que podem...





...i una mica mes inclús !!

Acabem el descens amb la convicció de haber fet una gran troballa


I arribant a Alella, alguns no poden evitar interessar-se per cert negoci...


Fent el últim pujabaja obligat per arrivar a l´objectiú acabem retrobant-nos amb "El arma secreta" i donant bon compte de bocates , gerres i tot allò que ens caigui al devant.


¡¡ Änims Dani, ja falta menys per la tornada !!

I vet aqui un gat i vet aqui un gos...aquest conte ja s´ha fós...o casi.
Ens queda com a asignatura pendent dos coses, -el tema del pagament de modus "coherent i equilibrat"...


- i el tema de no deixar a ningú "desamparat" a merçe dels "elements...



¡¡¡ Ah !!! ¡¡ i també que les tornades a casa despres de l´esmorçar siguin el mes "organitzades" pos.sibles !!  ( jejeje )


...ESTABAN DE PARRANDA

Els veterans e incombustibles Jou i Antonio ens fan arrivar a la redacció la seva última activitat demostrant que no els hem de donar per perduts, només estaba de parranda ( Per el Catllarás )






I per descomptat... ¡¡ AVUI ES 11 DE SEPTEMBRE !!



NO OBLIDEM

No hay comentarios: