domingo, 1 de mayo de 2011

26a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

La muntanya a Badalona té el seu espai a les festes de maig. Molts som els que esperem amb impaciència una nova edició de la Setmana de Muntanyisme. Compromesos per la fidelitat de tots els aficionats que ens acompanyen, tractarem novament de gaudir de la natura de la mà de convidats rellevants. L'edició d'aquest any coincideix amb les Noces d'Or de la nostra entitat, i pretén, com sempre, captivar el nostre públic fidel i enganxar als que atrets per la curiositat gosen acompanyar-nos.
Muntanya i competició donaran el tret de sortida a aquesta vint-i-sisena edició. Dimarts, amb la Mireia Miró aconseguirem esgotar-nos des del nostre seient compartint els seus projectes.
Dimecres intentarem no quedar-nos congelats amb les imatges d'Objectiu: sensacions que ens portaran dos dels millors escaladors del moment, David Palmada i Josep Ma Esquirol.
Com a cloenda d'aquesta edició ens acompanyarà un autèntic mite de l'alpinisme. Més de quatre dècades d'altíssim nivell avalen la seva trajectòria: el nom de Patrick Gabarrou és sinònim de dificultat i compromís.

No hay comentarios: