martes, 17 de abril de 2018

PRIMAVERA A LA CATALANA


Aquest cap de setmana el temps no pintava massa be, les amenaçes de pluja eran ostensiblement intimidatories pero a pesar de tot, uns cuants BARRIGAS , amb una determinació "impropia" de la edat i retant al Deu de la pluja varem sortir disposats a mullar-nos.
I com sempre pasa cuan juges , a vegades guanyes i d´altres perds , peró aquest dissabte , considero que vem acabar amb un digne i meritori empat contra els elements.
A l´anada fins a Orrius vem rodar sense problemes, disfrutant de la temperatura i la companyia, despres el esmorçar a Cal Tatano calid , divertit i reconfortant pero a la tornada ,las timbes d´áigua que queian del cel van a anar a petar directes a sobre nostre.
Així vem arrivar a casa , xops fins els ous pero feliços fins a la médula , com correspon cuan la passió i la determinació t´empenyen mes enllá de la comodita i , potser, la lógica.
Igual que el dia seguent cuan alguns BARRIGAS també varem sacrificar les bondats de un preciós diumenge per anar a reclamar al carrer la llibertat per els pressos politics que malauradament continuen empressonats ignominiosament, dos de ells desde fa ja sis mesos.
Serveixi aquesta entrada aitipica en aquest BLOG per reivindicar que no pot haver-hi normalitat ni tan siquiera en el mon festivo-esportiu de cualsevol colla com la nostre cuan  molts de nosaltres ens trobem amb l´esperit compungit per culpa de las grans injusticies que últimament campen sense control per aquest el nostre petit pais.
I aixi estém els catalans i molts BARRIGAS,  ¡¡ esvalotats !! com el temps de primavera...com aquesta primavera catalana que ens toca viure.

DISSABTE PLUJÓS !!!!
























Powered by Wikiloc

DIUMENGE ASSOLEILLAT !!! 



N.A : Demano disculpes per el meu pobre nivell ortografic de catalá pèró he cregut convenient utilitzarlo avui per "il.lustrar" millor tot el que penso i sento desde el meu particular prisma i que estic segur que es compartit per gran part de la comunitat BARRIGAS.
Peró no patiu, sabem conviure , sabem respectar-nos i la propera setmana tornarém a pedalar i a buscar aventura i diversió per on toqui tots plegats.

1 comentario:

marcusshanti dijo...

Gran sortida dissabte luitant contra tots els pronòstics de pluja fins a l'últim instant abans de sortir de casa i tornada sota un xàfec com els que no ens solen caure a sobre, ja sigui per prudencia o per afortunats. Totalment d'acord amb l'empat que proposar mesieur KM contra els elements! Dies com aquest també es gaudeixen de manera especial i fan apreciar millor els dies de sol i bon temps! Però ha de ploure molt per no notar l'escalf dels Barrigas!

I un dia com el diumenge, que malgrat tenir el cor encongit, seguim amb llum als ulls i força al braç!

P.D.: Gràcies al nostre fotograf oficial per aquestes impresionats instantànies! Sempre et superes!!!