martes, 5 de marzo de 2019

CUBRIENDO TODOS LOS FRENTES


Este finde ha sido excepcionalmente largo y variado.
Y para cubrir todos los frentes nuestros/vuestros reporteros-cazadores del momento han debido perseverar y multiplicarse en el espacio/tiempo para poder exponer aqui unas muestras de los eventos/vivencias/experiencias desarrolados durante estos ultimos tres dias:

SABADO 2 DE MARZO 
Calçotada

Especialmente ¡¡ porquesi !! y particularmente para "conmemorar" que hace un año ya , "Benjamin Batton" se estreno con los BARRIGAS en un evento como este, volvemos a dejarnos caer en San Salvador para regalarnos con una estupenda calçotada al tiempo (por supuesto) de una buena actividad betetera.


Una luz especial esta mañana

 A lo que ibamos....

 ¡¡ Al ataquerrrr....!!!

 El ala oeste a "to trapo"

 Sin descanso ni piedad...

 Mano a mano...

 Codo a codo...

¡¡ Vamos chicos , a por ellos !!!

 Al final parece que ganamos la batalla

 Aunque se está preparando una nueva embestida, sera mejor retirase ahora que podemos...

 Por un momento nos acordamos de "Albertiki"

GERARDO: un 50...un 50...un 50...un 50...un 50...un 50...un 50...un 50.......
"CHORDÓN":  ¡¡ Señor que cruz !! ¡¡ Diós dame paciencia !!

 Por primera vez justifico el nombre del restaurant !!

 De vuelta ¡¡ subimos medio "Vietnam" !! ( paquemarcalorias )...

... y "paquitarnoslatonteria"   jejejeje

 ¡¡ La mar de contentos !!

 Hoy vamos a visitar "El Cristo" ¡¡ Pero de bajada !!    Ufffff 


 La colosal figura "bendice" nuestros esfuerzos por pasar a visitarlo.
¡¡ Gran equipo !!


 MERIDIÁ VERD ... Viejos tiempos, grandes recuerdos.

"Conjuntamiento uniformal"

 Y a por la próxima


DOMINGO 3 DE MARZO
¡¡ REPICACORRIOLS !!    By "CIBORG"





Sortia el sol aquest matí, camí a Argentona. Al cotxe, jo i la bicicleta tots dos a punt per a la primera cita del calendari "primaveral": la Repicacorriols! Una cursa exigent i tècnicament accessible de 40km i 1400m de desnivell. El dia començava esplendit i sense un núvol al cel. A l'arribar a Argentona, aparcar el cotxe i a buscar el dorsal al punt de sortida on l'ambient ja es començava a escalfar. El primer pensament que m'ha vingut al cap a l'observar la resta de participants ha estat "bfff! cuanto gallo/a!". I es que estava present tots els titulars de Scoot Taymory Racing Team, Muntbikes, Catedrabikes, Addict Bikes... personal molt molt fort i especialista en aquest tipus de proves.
Així que, vist que la cursa no era tan "popular" com em pensava, gas a fondo i a intentar fer un bon paper! La cursa començava forta, amb auntentics murs i "rampones" fins arribar a coronar la primera part al Castell de Burriac, petita baixada i continuem pujant fins al Turó de Cirers. Era el km 12 i ja portavem 750m de desnivell acumulat. La baixada començava i anem enllaçant trams de pista amb trialeres ben disfrutones. Un cop a Orrius, trialera guapa guapa fins ellaçar amb la riera que va a buscar la riera d'Argentona.
En aquest moment, les cames ja començaven a pesar i a passar factura a conseqüència del ritme que anava seguint. Molt de gas a les pujades i fent el que podia a les baixades, i es que com baixa el personal!! En llenguatge Barriguil, diriem que baixaven totalment "encigalaos" i jo intentava seguir-los a trancas i barrancas!! Un cop a la riera, començava la segona part de la cursa, amb més trialera que la primera i molt més de puja i baixa. 
Finalment, arribem a la entrada d'Argentona on ens prenen el temps i neutralitzen l'últim km fins al centre del poble. Personalment, molt content amb la cursa feta on m'he exprimit tot el que he pogut i he donat tot el que tenia! 
Salut i pedals!



LUNES 4 DE MARZO
"ESQUIADA"

Una cuadrilla de "valientes y esforzados" BARRIGAS formada por "Manolakis" (al volante)-"Chordón" (copiloto)-Paco "¿vasbien?" ( Cap d´expedició)- "Benjamin Batton"  ( paloquehagafalta) y "Karlmarx" ( Cronistafisionao ) se aventuran a cambiar de disciplina , afrontando cuantas pistas rojas/azules/verdes se les ponen a tiro de sus "esquises" con resultados bastante satisfactorios y , sobretodo, sin tener que lamentar ninguna perdida material ni humana.









¡¡¡ GRANDES DIAS Y GRANDES BARRIGAS !!!

1 comentario:

Paco dijo...

Fin de semana a tope deporte de comer de beber y de reír , bien todo lo compartidosabe mejor